Selecteer een pagina

Diensten

Een gezond binnenmilieu is een onderwerp dat tegenwoordig volop in de belangstelling staat. Er is veel aandacht voor verse en geventileerde lucht, met name bij objecten waar een gezonde luchtcirculatie erg belangrijk is zoals ziekenhuizen, cleanrooms, scholen, sportaccomodaties en kantoorgebouwen. Een beknopt overzicht van onze dienstverlening:

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Advies & Projectmanagement

Met behulp van mechanische ventilatiesystemen en luchtkanalen is een systeem te realiseren dat voorziet in een optimaal binnenmilieu. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de expertise van onze partners zorgt ervoor dat we u van een gedegen advies en projectbegeleiding kunnen voorzien bij de installatie en montage van mechanische ventilatiesystemen en luchtkanalen.

Levering & Montage

Voor de levering van luchtkanalen, airco-units, appendages en hulpmaterialen kunnen we leunen op betrouwbare partners die een snelle levering hoog in het vaandel hebben staan. De montage van kanalen en appendages wordt uitgevoerd door ons professionele en ervaren team van VCA-gecertificeerde monteurs.

Van Horssen Luchttechniek werkt volgens de meest recente montagerichtlijnen.

Isolatie

Aangezien er binnen luchtkanalen transport van (warme) lucht plaatsvindt, is het zaak dit proces zo energie-efficiënt mogelijk te laten verlopen. Isolatie van de kanalen draagt hieraan bij. Naast de in dit geval van toepassing zijnde thermische isolatie verzorgen wij ook akoestische en brandwerende isolatie. Voor de isolatie van op het dak geplaatste kanalen met aluminium stucco beplating kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Van Horssen Luchttechniek werkt hier zeer nauw samen met Van der Heiden Isolatie, een zusterbedrijf van QL Projectburo, waar wij preferred partner van zijn. Zo bent u zeker van een professionele levering, montage én isolatie van uw luchtkanalen.

Appendages

Om een luchtsysteem ‘sluitend’ te maken is een keur aan appendages beschikbaar. Denk hierbij aan WTW-units, doorvoerroosters, geluidsdempers, brandwerende componenten en brandkleppen, naverwarmingsunits etc. Afhankelijk van de afmetingen van de te behandelen ruimten en uw specifieke wensen kunnen we bepalen welke appendages u nodig heeft voor het optimaal presteren van uw luchtsysteem. Dit uiteraard in overleg met u als opdrachtgever.

Airconditioning

Van Horssen Luchttechniek draagt met haar luchtsystemen bij aan een optimaal binnenmilieu in uw pand. Naast de levering, montage en isolatie van luchtkanalen en bijbehorende appendages, leveren en monteren wij ook losse airco-units of grotere systemen als onderdeel van het luchtsysteem.

Uiteraard kunt u op ons rekenen voor een gedegen advies met betrekking tot de selectie en installatie van deze units.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van het luchtsysteem is van belang om de kwaliteit van het binnenmilieu te kunnen blijven garanderen. Vervuiling van luchtkanalen door micro-organismen en stof- en vuildeeltjes kan met filters worden tegengegaan, maar zowel de filters en de kanalen zelf dienen periodiek hygiënisch gereinigd te worden.

Ook het onderhoud van luchtsystemen kunnen wij u, gezamenlijk met onze vaste partner Triade Service & Onderhoud aanbieden als onderdeel van onze totaaloplossing.